
Urządzenia i Akcesoria
Latte à la rose et à l'hibiscus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
Perfusion
-
200 g d'eau
-
45 g d'eau de rose
-
1 c. à thé de gingembre frais
-
½ c. à thé de cannelle en poudre
-
3 c. à soupe fleur d'hibiscus séchée
-
15 g de sirop d'agave
Mousse de lait
-
300 g lait entier
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
94.7 kcal /
396.3 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
8.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
69.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gâter Maman
10 Przepisów
Kanada
Kanada