Latte à la rose et à l'hibiscus

Latte à la rose et à l'hibiscus

3.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

Perfusion
  • 200 g d'eau
  • 45 g d'eau de rose
  • 1 c. à thé de gingembre frais
  • ½ c. à thé de cannelle en poudre
  • 3 c. à soupe fleur d'hibiscus séchée
  • 15 g de sirop d'agave
Mousse de lait
  • 300 g lait entier

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 94.7 kcal / 396.3 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 8.1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 69.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...