Urządzenia i Akcesoria
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 unidades
Składniki
-
600 g de harina 000
-
15 - 20 g de sal
-
310 g de agua (a temperatura ambiente)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
5 g
Kalorie
704 kJ /
168 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pesaj
5 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Focaccia con tomates y aceitunas
Brak ocen
Tarta de peras y almendras
1 godz. 25 min
Tarta de chocolate y frutillas
2 godz. 15 min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 godz. 30 min
Mini Pavlovas con helado de frambuesa
13 godz.
Tarta terciopelo de chocolate
2 godz. 25 min
Crème Brûlée de dulce de leche
4 godz. 30 min
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min
Pot pie
50 min
Trago Medio y Medio
5 min
Crumble de manzanas
1 godz. 30 min
Jalá
2 godz.