Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
12 pieces

Składniki

White Chocolate Cream Base
  • white chocolate small pieces or callets
    140 g
  • heavy cream, 35% fat
    255 g
Raspberry Filling
  • raspberry
    300 g
    300 g raspberry, frozen
  • sugar
    30 g
Crackle
  • butter, unsalted room temperature, in pieces
    85 g
  • raw cane sugar
    70 g
  • all purpose white flour
    85 g
Choux Pastry
  • water
    255 g
  • butter, unsalted in pieces
    85 g
  • sugar
    2 ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • all purpose white flour
    140 g
  • egg, large (65-70 g)
    4
White Chocolate Cream
  • mascarpone cold
    255 g
Assembly
  • powdered sugar (opcjonalnie) to dust

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 227.1 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 1922.6 kJ / 459.5 kcal
Tłuszcz 33 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 19.3 g
Węglowodany 34.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...