Urządzenia i Akcesoria
Polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
1 Bouillonwürfel (für 0,5l)Gemüsebouillon Paste1 TL
-
Salz1 TL
-
Maisgriess mittelfein250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
10 g
Kalorie
1341 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35 min
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele
50 min
Chili con carne
45 min
Steinpilz-Risotto
45 min
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Erdbeer-Dessert Ruck-Zuck
10 min
Vanillejoghurt
Brak ocen
Zwetschgenwähe Glutenfrei & Vegan
1 godz. 35 min
Panna Cotta mit Kokosnuss und caramelisierten Orangen
4 godz. 20 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.
Tortelloni mit Haselnuss-Pesto
20 min
Fleischvögel
1 godz. 45 min