Urządzenia i Akcesoria
Pan Ciabatta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones
Składniki
-
350 g de agua
-
1 cucharadita de azúcar
-
20 g de levadura seca40 g de levadura prensada fresca
-
600 g de harina y un poco más para enharinar
-
2 cucharaditas de sal
-
6 cubitos de hielo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
1176.2 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
2432.6 kJ /
581.4 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
119.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pisco sour
10 min
Empanada de pino al horno
4 godz.
Torta de hojarasca
3 godz. 30 min
Pie de limón
3 godz. 15 min
Dobladitas
1 godz. 5 min
Queque de naranja
1 godz.
Pisco Sour rápido
10 min
Pan amasado
55 min
Mini marraquetas
3 godz. 5 min
Mayonesa higienizada
5 min
Focaccia con cebolla y romero
2 godz. 30 min
Queque clásico
1 godz. 20 min