Torta de hojarasca

Torta de hojarasca

5.0 5 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

Masa
  • de yemas de huevo (6-8 yemas aprox.)
    100 g
  • de pisco
    55 g
  • de harina de trigo y algo más para enharinar
    250 g
Merengue Suizo
  • de claras de huevo (4 claras aprox.)
    120 g
  • de azúcar
    200 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de limón
    4 gotas
Armado
  • de manjar
    600 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 336 kcal / 1406 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...