Torta de hojarasca

Torta de hojarasca

5.0 6 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 raciones

Składniki

Masa
  • 100 g de yemas de huevo (6-8 yemas aprox.)
  • 55 g de pisco
  • 250 g de harina de trigo y algo más para enharinar
Merengue Suizo
  • 120 g de claras de huevo (4 claras aprox.)
  • 200 g de azúcar
  • 1 pellizco de sal
  • 4 gotas de limón
Armado
  • 600 g de manjar

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 5 g
Kalorie 1406 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...