
Urządzenia i Akcesoria
Torta de hojarasca
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 raciones
Składniki
Masa
-
de yemas de huevo (6-8 yemas aprox.)100 g
-
de pisco55 g
-
de harina de trigo y algo más para enharinar250 g
Merengue Suizo
-
de claras de huevo (4 claras aprox.)120 g
-
de azúcar200 g
-
de sal1 pellizco
-
de limón4 gotas
Armado
-
de manjar600 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
336 kcal /
1406 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

100% Chile
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy