Urządzenia i Akcesoria
Torta de hojarasca
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
12 raciones
Składniki
Masa
-
100 g de yemas de huevo (6-8 yemas aprox.)
-
55 g de pisco
-
250 g de harina de trigo y algo más para enharinar
Merengue Suizo
-
120 g de claras de huevo (4 claras aprox.)
-
200 g de azúcar
-
1 pellizco de sal
-
4 gotas de limón
Armado
-
600 g de manjar
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
5 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pebre
20 min
Empanada de pino al horno
4 godz.
Pie de limón
3 godz. 15 min
Dobladitas
1 godz. 5 min
Manjar blanco
25 min
Sopaipillas chilenas
45 min
Pan amasado
55 min
Mini marraquetas
3 godz. 5 min
Calzones rotos
35 min
Manjarate
3 godz. 40 min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Queque de zanahoria y naranja
2 godz. 15 min