Urządzenia i Akcesoria
Birnen auf Orangensirup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
3 Portion
Składniki
-
Orangensaft frisch gepresst,240 g
(ca. 2 Orangen), Schale von 1 Orange -
Mineralwasser, kohlensäurehaltig120 g
-
Marsalawein60 g
-
½ TL Zimt, gemahlenZimtstange1
-
Birnen etwa 3 Birnen, halbiert, Kerngehäuse entfernt600 g
-
Zucker60 g
-
Vanilleeis300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
90.1 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
85.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veganes Auberginen-Massaman-Curry
50 min
Buttermilch – Zitronenmousse auf beschwipstem Beerenspiegel (XXL)
8 godz. 40 min
Drachenblut
20 min
Margarita
10 min
Joghurt-Minze-Drink
1 godz.
Mango-Limetten-Limes
55 min
Mango-Maracuja-Limes
1 godz. 10 min
Eierschwammerlaufstrich
1 godz. 10 min
Erfrischender Morgendrink
10 min
Dänische Winterbowle
10 min
Spaghetti in Pistaziencreme
30 min
Hot Aperol
5 min