Urządzenia i Akcesoria
Glutenfreies Weißbrot
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
6 Scheibe
Składniki
Reismehl
-
600 g BasmatireisLangkornreis600 g
Sojamehl
-
Sojabohnen, gelb, getrocknet600 g
Brot
-
Wasser und etwas mehr zum Bepinseln400 g
-
frische Hefe glutenfrei10 g
-
Flohsamenschalen15 g
-
Maismehl50 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Sód
403 mg
Białko
19 g
Kalorie
2176 kJ /
520 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
98 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Triple-Kokos-Brownies
4 godz.
Kürbissuppe
35 min
Laktosefreie Belgische Waffeln
1 godz. 30 min
Erdäpfelbrot (glutenfrei)
2 godz. 30 min
Schoko-Mini-Pizzen
50 min
Triple-Chocolate-Muffins
50 min
Apfel mit Vanille-Espuma
20 min
Schokoladen-Sandwich-Kekse
1 godz. 40 min
Vollkorn-Bananen-Brötchen
1 godz.
Weiße Schoko-Kichererbsen-Mousse
3 godz. 30 min
Kürbis-Cappuccino
30 min
Glutenfreie Mandel-Tartelettes mit Orangencurd
1 godz. 50 min