Urządzenia i Akcesoria
Lasagna Bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)200 g
Béchamel Sauce
-
butter, unsalted cut into pieces45 g
-
whole milk510 g
-
all purpose white flour45 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
-
nutmeg, ground (opcjonalnie)2 pinches
Bolognese Ragout
-
celery cut into pieces85 g
-
carrot cut into pieces115 g
-
onion halved170 g
-
60 g butter, unsaltedolive oil60 g
-
ground beef450 - 680 g
-
100 g red winewhite wine, dry100 g
-
canned crushed tomatoes425 g
-
bay leaf, dried1
-
tomato purée (concentrate)30 g
-
salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground to taste½ tsp
Assembly
-
butter, unsalted to grease, plus extra cut into small pieces, to dot
-
1 pasta, fresh, Green Pasta, from Fresh Pasta Homemade (see Tip)no-boil pasta, dried, type lasagne sheet approx. 12 sheets255 - 340 g
-
butter, unsalted cut into small pieces, to top
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
987.8 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
2638 kJ /
630.5 kcal
Tłuszcz
35.9 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
2 Std. 45 Min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 Min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 Std. 15 Min
Pico de Gallo
5 Min
Pico De Gallo
15 Min
Sesame Chicken Mee Sua
40 Min
Hot Chocolate
10 Min
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Meat feast pizza
1 Std. 30 Min