Urządzenia i Akcesoria
蒜香四季豆佐酥脆螺旋马铃薯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
马铃薯 修剪以适合进料口长度300 克
-
水 装满碗的一半
-
水450 克
-
新鲜四季豆 修剪末端400 克
-
橄榄油1 汤匙
-
盐 适量调味1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粉 适量调味1 ½ 茶匙
-
蒜瓣30 克
-
蒜苗 (约 1 根),只取白色部分,切成小块120 克
-
无盐牛油 切成小块50 克
-
新鲜咖喱叶1 小支
-
新鲜指天椒 切碎2 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
596.3 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
594.8 kJ /
142.2 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
18.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起螺旋吧
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
花椰菜杂烩
35 min
清炒鸡肉香菇乌冬面
20 min
清炒四季豆
15 min
比安卡比萨
45 min
肉碎焖马铃薯
30 min
蜜汁莴笋
1 godz.
甜菜根苹果沙拉配菲达奶酪、核桃碎
Brak ocen
胡萝卜苹果沙拉配菲达奶酪
Brak ocen
印度芝士
4 godz. 5 min
香辣马铃薯
40 min
酸辣海带丝
25 min
金银满屋
35 min