焦糖烤螺旋苹果片

焦糖烤螺旋苹果片

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 人份

Składniki

  • 570 克
  • 柠檬汁
    2 汤匙
  • 加拉苹果 保留皮,去茎,去尾,切成适合放入进料管的块状
    700 克
  • 无盐牛油 切成小块
    120 克
  • 红糖
    90 克
  • 肉桂粉
    1 茶匙
  • 豆蔻粉
    1 茶匙
  • 香草精
    1 茶匙
  • 1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 28.1 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 995.3 kJ / 237.9 kcal
Tłuszcz 13.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 25.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie