Urządzenia i Akcesoria
Exotische Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
400 g
Składniki
-
Zwiebeln geviertelt80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Mango, reif geschält, entkernt, in Stücken180 g
-
Olivenöl40 g
-
Zitronensaft40 g
-
Ketchup40 g
-
Senf10 g
-
Meersalz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
2362.1 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
2348.8 kJ /
561.4 kcal
Tłuszcz
40.9 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
51.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fondue Chinoise
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
45 min
Eistee-Sirup
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Currysauce
10 min
Wähe mit Poulet und Lauch
1 godz.
Hackfleisch-Rüebli Wähe
1 godz. 20 min
Currysauce
5 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 godz.
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 min
Cocktailsauce
5 min
Toblerone®-Mousse
3 godz. 10 min