Frittata aus dem Egg poacher
TM5 TM6

Frittata aus dem Egg poacher

4.3 (4 oceny)

Składniki

  • 30 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
  • 30 g Gruyère, in Stücken (3 cm)
  • 20 g Kresse, abgeschnitten
  • 40 g Zwiebel, halbiert
  • 6 Eier
  • 20 g Butter, zimmerwarm
  • 1 TL Sonnenblumenöl zum Einfetten
  • 75 g Schinkenwürfeli
  • 500 g Wasser

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
680.4 kJ / 162.6 kcal
Białko
11.6 g
Węglowodany
1.7 g
Tłuszcz
12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy