Urządzenia i Akcesoria
Paj med spenat, tomat och getost
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 bitar
Składniki
Deg
-
vetemjöl200 g
-
osaltat smör kallt & tärnat75 g
-
vatten45 g
-
havssalt2 nypor
Fyllning
-
olivolja15 g
-
lök i fjärdedelar150 g
-
soltorkade tomater i olja dränerade80 g
-
färska spenatblad150 g
-
mjölk170 g
-
stora ägg3
-
getost (valfri sort) skivad (1 cm)150 g
-
malen muskot1 nypa
-
havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar1 - 2 nypor
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 skiva
Białko
11.8 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sommarbuffé
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
15-minuters nudlar
Brak ocen
Champinjon- & spenatpaj
50 min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Brak ocen
Pastasallad med grönkålspesto
50 min
Grönsaksragu med pasta
45 min
Höstpasta
Brak ocen
Böngryta med grönsaker
Brak ocen
Vegansk bönburgare
1 godz. 20 min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Paneer tikka pizza
Brak ocen
Paneer Makhani
1 godz.
Vegansk linslasagne
Brak ocen