Urządzenia i Akcesoria
Milchreis mit Rhabarber
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 Portionen
Składniki
-
Milch1000 g
-
Zucker50 g
-
Salz1 Prise
-
Milchreis220 g
-
300 g roter TraubensaftKirschsaft300 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht50 g
-
Speisestärke25 g
-
Rhabarber geschält, in Rauten (2 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
87 mg
Białko
7 g
Kalorie
1104 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schneller Grießpudding mit heißen Kirschen
25 Min
Pochierte Birnen mit Vanillesauce und Streuseln
1 Std.
Nusspfannkuchen mit Kirschkompott
40 Min
Vanillesauce
15 Min
Pizzateig wie in Italien
3 Std. 30 Min
Hackfleischtopf mit Weißkohl und Schupfnudeln
30 Min
Mitternachtssuppe mit Lachs
45 Min
Glutenfreier Schokoladen-Nuss-Kuchen
1 Std. 10 Min
Nuss-Spätzle mit Pflaumenkompott
40 Min
Milchreis
45 Min
Der Eintopf
45 Min
Der Milchreis
45 Min