Urządzenia i Akcesoria
Eclairs mit Kirschen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 Portionen
Składniki
-
Zucker100 g
Eclairs
-
Wasser150 g
-
Butter in Stücken80 g
-
Salz1 Prise
-
Weissmehl120 g
-
Eier3
Creme
-
Kirschen frisch oder TK aufgetaut, entsteint250 g
-
Vollrahm300 g
-
Rahmhalter1 Packung
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
43.5 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
1095.1 kJ /
261.7 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min
Börek vom Backblech
1 godz.
Walliser Rösti mit Birnenkompott
45 min
Kafi Guetzli
12 godz.
Orangenkuchen
50 min
Quitten-Tarte
50 min
Konditorcreme
15 min
Karamellcreme (Flan)
5 godz. 30 min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10 godz.
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1 godz. 30 min
Rüebli-Muffins mit Walnuss-Crumble aus dem Nester
40 min
Vollkorn-Fladenbrot
2 godz. 30 min