Citron og kapers aioli

Citron og kapers aioli

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g

Składniki

  • fed hvidløg
    1
  • citronskal (5 x 2 cm), ingen hvid marv
    3 stykke
  • kapers drænet
    12
  • æggeblomme
    2
  • dijonsennep
    2 tsk
  • citronsaft
    1 - 2 tsk
  • vindruekerneolie
    250 g
  • havsalt
    1 knivspids

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 g

Sód 325 mg
Białko 5 g
Kalorie 9676 kJ / 2313 kcal
Tłuszcz 258 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 27 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie