Urządzenia i Akcesoria
Citron og kapers aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
fed hvidløg1
-
citronskal (5 x 2 cm), ingen hvid marv3 stykke
-
kapers drænet12
-
æggeblomme2
-
dijonsennep2 tsk
-
citronsaft1 - 2 tsk
-
vindruekerneolie250 g
-
havsalt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
325 mg
Białko
5 g
Kalorie
9676 kJ /
2313 kcal
Tłuszcz
258 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dressinger
17 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Nøddesmør
Brak ocen
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Mandelmælk
Brak ocen
Tahin
Brak ocen
Æggefri mayonnaise
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolie
Brak ocen
Grøntsagsbouillon
Brak ocen
Cashewcreme
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen