Urządzenia i Akcesoria
Ajvar - Rote Paprikasauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
rote Paprika geviertelt, entkernt10
-
Auberginen halbiert1 - 2
-
Knoblauchzehen5
-
Olivenöl100 g
-
Salz2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
13 g
Kalorie
3157 kJ /
755 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
29.1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grillparty!
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Paprika-Dip
50 min
Estragon-Aioli ohne Ei
10 min
Knoblauchöl mit Chili
5 min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 min
Artischocken-Tomaten-Dip
2 godz. 10 min
Kartoffeln in scharfer Tomatensauce
35 min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 godz. 20 min
Ajvar
1 godz.
Paprikacreme
30 min
Aglio e Olio
10 min
Scharfe Aioli
10 min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 godz. 35 min