Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g Pflanzenöl
- 120 g Olivenöl
- 4 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Milch (H-Milch), zimmerwarm
- 1 Knoblauchzehe
- 4 - 5 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2867 kJ / 685 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 73 g
Alternatywne przepisy
Curry-Mayonnaise
5min
Kräuterbutter
10 min
Scharfe Aioli
10 min
Béchamelsauce
10 min
Geflügelbratwurst
3 Std. 30 Min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 min
Remoulade
10 min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Bandnudeln
55min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min