Urządzenia i Akcesoria
Sushireis
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Klebreis (Sushireis)350 g
-
Wasser450 g
-
Reisessig für Sushi (z.B. von Mizkan)60 g
-
Zucker25 g
-
Reiswein (Mirin)10 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
1123 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sushi-Bowl to go
40 min
Sushi-Burger
1 godz. 30 min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 godz. 30 min
Sushi-Donuts
1 godz. 45 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 godz. 45 min
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1 godz. 15 min
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40 min
Vegetarische Sushi-Rolle
30 min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2 godz. 50 min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 godz. 40 min
California Roll (Inside-out-Sushi)
1 godz. 15 min