Urządzenia i Akcesoria
Pasta de avelã com chocolate branco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
470 g
Składniki
-
açúcar demerara30 g
-
avelãs sem pele e levemente torradas150 g
-
chocolate branco em pedaços300 g
-
manteiga sem sal20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
59.7 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
2507.2 kJ /
599.2 kcal
Tłuszcz
43.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
49.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chocolamur
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Risoto de aspargos com crisp de Parma
30 min
Chutney de manga
Brak ocen
Molho de alcaparras
Brak ocen
Salmão com molho árabe
1 godz. 40 min
Menu: Sopa picante, pãezinhos a vapor e bebida de coentros
Brak ocen
Caldo de vegetais e gengibre
4 godz. 15 min
Gelado cheesecake de mirtilo
14 godz. 35 min
Pão de mandioquinha
1 godz. 10 min
Pirulitos
40 min
Massa sablé
1 godz. 50 min
Açúcar de confeiteiro
5 min
Molho Teriyaki
25 min