![Pan de Biga Italiano Pan de Biga Italiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39848b933ca77985348520430aab42cf/Derivates/b95e4bc84b30a2b01e8e47fc091fa7b68ffed9d2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biga
- 90 g de agua
-
1
g de levadura fresca
lub 1 g de levadura seca - 180 g de harina de trigo
Masa
- 150 g de harina de trigo
- 150 g de agua
- 2 g de levadura fresca
- 6 g de sal
- 10 g de aceite de oliva
- 300 g de agua fría
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5054.9 kJ / 1208.2 kcal
- Białko
- 34.9 g
- Węglowodany
- 252.6 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 2401.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paletas de hielo arcoíris
10h
Mochaccino deslactosado
15min
Mousse de lima
5min
Pannacotta tropical
1h
Pan con queso y peperoni
1h 30min
Bellini
10min
Hielo picado
5min
Chocolate con leche rallado grueso (250-300 g)
5min
Piñas al vapor (500 g) en Varoma
Brak ocen
Pannacotta
6h 15min
Chipotles rellenos de plátano macho
1h
Pasta fresca integral
25min