Urządzenia i Akcesoria
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 adet
Składniki
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
553 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
1293.8 kJ /
309.2 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Domates Soslu Patatesli Balık
50 min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Fırınlanmış Sebzeler Yatağında Yumurta
Brak ocen
Kızarmış Ekmekler Üstünde Kuşkonmaz Kreması ve Yumurta
1 godz.
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25 min
Çikolata ve Fıstık Ezmeli Tiramisu
15 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 godz. 15 min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 godz.
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1 godz.
Bayat Ekmek Tatlısı
50 min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1 godz.
Spagetti Carbonara
40 min