Urządzenia i Akcesoria
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 adet
Składniki
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 adet
Sód
553 mg
Białko
28.6 g
Kalorie
1293.8 kJ /
309.2 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Köy Ekmeği
2h
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1h 5min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Kıymalı Ispanak
45min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Vegan Bolonez Sos
Pas d’évaluation
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10min
Mantar Soslu Darılı Lahana Sarması
1h 40min