Urządzenia i Akcesoria
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
170 gramů
Składniki
-
15 gramů čerstvých mátových lístků
-
2 stroužky česneku
-
80 gramů sirupu z granátového jablka
-
30 gramů citrónové šťávy
-
30 gramů olivového oleje
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 170 gramů
Sód
968.8 mg
Białko
1 g
Kalorie
2103.1 kJ /
502.7 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
57.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avokádovo-okurkový salát Green Goddess
20 min
Kuskus s jehněčím a zeleninou
Brak ocen
Polenta s čedarem
15 min
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10 min
Batátové muffiny s vlašskými ořechy
1 godz.
Zmrzlina z kozího sýra s krekry a červenou omáčkou
Brak ocen
Galettes zarolované s lososem (bez lepku)
45 min
Sušenky Garibaldi
40 min
Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky
Brak ocen
Cookies s makadamovými ořechy a bílou čokoládou
45 min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Tiramisu
5 godz. 20 min