Wersje kompatybilne
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů čerstvých mátových lístků
- 2 stroužky česneku
- 80 gramů sirupu z granátového jablka
- 30 gramů citrónové šťávy
- 30 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky mořské soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 170 gramů
- Kalorie
- 2103.1 kJ / 502.7 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 57.7 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 968.8 mg
Alternatywne przepisy
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3 Std. 15 Min
Toskánské crostini
30 min
Banánovo-čokoládové muffiny
45 min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min
Fíková pomazánka s lískovými oříšky
20min
Chia puding s oříšky kešu a borůvkovými povidly
2j 15 menit
Smoothie bowl s ořechy a kakaovými boby
2 Std. 10 Min
Čokoládovo-povidlový koláč z pohankové mouky
1h 10 min
Restovaná hruška (200 gramů)
15min
Klasické hovězí burgery
1h
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1h 30min