Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Limette, unbehandelt, Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 771 kJ / 184 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 294 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Basilikum-Parmesan-Creme
5min
Thymian-Honig-Dressing
5min
Dattel-Curry-Dip
5min
Johannisbeer-Ketchup
1h 30min
Himbeer-Balsamico-Sirup mit Rosmarin
3 Std.
Zitronenbutter
5min
Spinat-Dip
10min
Schafskäse-Creme
5min
Aprikosen-Knoblauch-Creme
10min
Kräuter-Schmand-Dip
10min
Mediterraner Dip zum Grillen
15min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min