Urządzenia i Akcesoria
Limettenbutter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen
Składniki
-
Limette unbehandelt, Schale fein abgerieben und Saft ausgepresst1
-
Knoblauchzehe klein1
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¾ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
294 mg
Białko
0 g
Kalorie
771 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2024
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kürbis-Feta-Dip
35 min
Tomaten-Dip
5 min
Stachelbeer-Chutney
1 godz.
Trüffel-Hollandaise
15 min
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6 godz. 25 min
Erdbeer-Basilikum-Konfitüre
25 min
BBQ-Bacon-Faltenbrot
1 godz. 50 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Dattel-Speck-Dip
30 min
Kräuter-Schmand-Dip
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 min
Mediterraner Dip zum Grillen
5 min