Urządzenia i Akcesoria
Butter, selbst gemacht
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
250 g
Składniki
-
Sahne500 g
-
Fleur de Sel (siehe Varianten)5 - 10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1049 mg
Białko
1 g
Kalorie
2887 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
73 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
46 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Slow-Cooking-Apfelmus
5 godz. 20 min
Frische Butter
25 min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 min
Curry-Putenbrust-Aufschnitt
1 godz. 40 min
Einfachste Brötchen
14 godz.
Eingelegte Gurkenscheiben
2 godz.
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 45 min
Naturjoghurt
12 godz. 10 min
İçli Köfte
2 godz.
Saatenbrot
8 godz.
Hayas Sauerteigbrot
20 godz.
Pasta- und Pizzasauce
30 min