Getränkepulver für heiße Schokolade
TM6 TM5

Getränkepulver für heiße Schokolade

4.7 (127 ocen)

Składniki

  • 100 g Zucker
  • 200 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao), in Stücken
  • 100 g Kakao
  • 50 g malzhaltiges Getränkepulver (z. B. Ovomaltine)
  • 70 g Speisestärke
  • 1 TL Zimt

Wartości odżywcze
na 1 Schraubglas
Kalorie
10049 kJ / 2398 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
278 g
Tłuszcz
111 g
Błonnik
52.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy