Urządzenia i Akcesoria
Getränkepulver für heiße Schokolade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zucker100 g
-
Zartbitter-Schokolade (70% Kakao) in Stücken200 g
-
Kakao100 g
-
malzhaltiges Getränkepulver (z. B. Ovomaltine)50 g
-
Speisestärke70 g
-
Zimt1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
42 g
Kalorie
10049 kJ /
2398 kcal
Tłuszcz
111 g
Błonnik
52.7 g
Węglowodany
278 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kokos-Schokoladen-Pudding (Milchfrei)
15 min
Kaffee kochen
20 min
Kaffee mahlen
5 min
Puderzucker
5 min
Soja-Hafer-Milch mit Hefeklößen zum Frühstück (燕麦豆浆加馒头)
5 godz. 20 min
Schoko-Erdnuss-Milchshake
10 min
Weiße Chai-Trinkschokolade
20 min
Fruchteis Tutti-Frutti
10 min
Slow-Cooking-Apfelmus
5 godz. 20 min
Winter-Kakao
10 min
Apfel-Zimt-Grießbrei
20 min
Mandarinen-Apfel-Punsch mit Honig
30 min