Urządzenia i Akcesoria
Rabarber- og jordbærsyltetøj
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 glas
Składniki
-
rabarber skåret i stykker (2 cm)500 g
-
jordbær250 g
-
Syltetøj sukker750 g
-
vaniljestang kun frø1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 krukke
Białko
1 g
Kalorie
3315 kJ /
779 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
5.3 g
Węglowodany
190 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Peanutbutter
Nessuna valutazione
Crunchy peanutbutter
Nessuna valutazione
Mascarpone frosting
Nessuna valutazione
Mælkebøtte-honning
Nessuna valutazione
New York-style cheesecake med jordbærsauce
Nessuna valutazione
Sirup af brun sukker
20min
Choux Puffs med karamel og appelsin
Nessuna valutazione
Scones med chokoladestykker og hindbærmarmelade
Nessuna valutazione
Appelsincurd
Nessuna valutazione
Appelsinmarmelade
2h 30min
Gulerodsmarmelade
Nessuna valutazione
Rosenblademarmelade
45min