
Urządzenia i Akcesoria
Franskbrød med kerner
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
15 skiver
Składniki
-
vindruekerneolie plus ekstra til at smøre med20 g
-
hørfrø20 g
-
græskarkerner50 g
-
solsikkekerner50 g
-
vand200 g
-
mælk200 g
-
tørgær2 teske
-
sukker, hvid1 teske
-
hvedemel, grov400 g
-
rugmel100 g
-
fuldkornsmel100 g
-
havsalt2 teske
-
bageenzym (se tip)2 teske
-
blandet frø til at drysse på toppen
Wartości odżywcze na 1 skive
Kalorie
220.9 kcal /
927.8 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
8.1 g
Węglowodany
27.5 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
305.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Smør og brød
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
1 godz. 5 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen