Urządzenia i Akcesoria
Sos cu inimi de anghinare și fasole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
inimi de anghinare, din conservă în ulei, scurse (1 borcan inimi de anghinare în ulei x 280 g)180 g
-
cățel de usturoi1
-
fasole boabe, albă, din conservă scursă și clătită (1 conservă)400 g
-
chimion măcinat½ linguriță
-
zeamă de lămâie20 g
-
iaurt simplu light120 g
-
sare de mare½ linguriță
-
piper negru măcinat½ linguriță
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 grame
Białko
4.2 g
Kalorie
290 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Creme și sosuri
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Remoulade de țelină
Keine Bewertungen
Orzo cu somon, fasole verde și sos de avocado
40 Min
Chifteluțe din vinete, cu sos Romesco
2 Std. 45 Min
Prăjitură de fasole și ciocolată cu glazură de cocos
2 Std. 15 Min
Miso cu vinete sous-vide
Keine Bewertungen
Nestemata salată de quinoa
1 Std. 35 Min
Pesmet
5 Min
Fursecuri cu miere și ovăz
35 Min
Dhal cu lapte de cocos
25 Min
Ketchup
1 Std. 15 Min
Pâine de alac
1 Std. 45 Min
Hummus
10 Min