Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
- 30 g ulei de măsline, plus un strop
- 455 g paste scurte tip penne
- 30 g ulei de măsline
- 255 g ceapă
-
15
g pătrunjel proaspăt, (aprox. 20 fire)
lub 15 g coriandru proaspăt, (aprox. 40 fire) - ½ linguriță sare fină
- 340 - 395 g ton în conservă, în ulei de măsline
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 0 kJ / 394 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mămăligă tradițională
1 godz.
Clătite cu dovleac cu sirop de arțar și nuci pecan
35 min
Clătite din ricotta și banană cu unt cu fagure de miere
1小时 50 分钟
Supă cu tăieței
1 godz. 30 min
Fettucine cu roșii și crevete
50min
Piure de cartofi cu lapte bătut
35 min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 min
Fleică de porc cu ceapă verde
1h 10min
Ouă de Paște vopsite în galben
Brak ocen
Ceai verde cu portocală și mirodenii
15 min
Pomana porcului
15 min
Piept de pui în sos pizzaiola
30 min