Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
- 30 g ulei de măsline, plus un strop
- 455 g paste scurte tip penne
- 30 g ulei de măsline
- 255 g ceapă
-
15
g pătrunjel proaspăt, (aprox. 20 fire)
lub 15 g coriandru proaspăt, (aprox. 40 fire) - ½ linguriță sare fină
- 340 - 395 g ton în conservă, în ulei de măsline
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 0 kJ / 394 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Budincă de griș
15 Min
Salam de biscuiți
3u. 10min
Cartofi în stil Rösti Bern
40 Min
Zinger cu ananas și ghimbir
10 Min
Spaghetti cu ton
40 Min
Paste cu Ragout de legume
45 Min
Lipie de ouă cu șuncă și spanac
40 Min
Risotto cu ciuperci și spanac
55min
Dovlecei cu mentă
30 Min
Suc dulce de sfeclă
15 Min
Crevete cu chilli și usturoi
10 Min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1 Std. 45 Min