Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 克 牛奶 ,冷藏的
- 140 克 蛋液 (约3颗小型鸡蛋)
- 70 克 糖
- 2 茶匙 干酵母粉
- 520 克 高筋面粉
- 1 茶匙 盐
- 黄油 ,涂抹用
- 60 克 黄油 ,切小块
- 牛奶 ,涂抹用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2052.9 kJ / 490.7 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 77.1 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 442.9 mg