Dip med aubergine og mandel

Dip med aubergine og mandel

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
450 g

Składniki

  • mandler, uden skind
    40 g
  • fed hvidløg
    4
  • auberginer skåret i stykker
    200 g
  • spidskommen, stødt plus ekstra til pynt
    1 tsk
  • vand
    100 g
  • havsalt eller efter smag
    1 tsk
  • citronsaft
    25 g
  • yoghurt naturel
    70 g
  • sort peber, stødt eller efter smag
    2 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 3.5 g
Kalorie 325 kJ / 78 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie