Urządzenia i Akcesoria
Dip med aubergine og mandel
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
450 g
Składniki
-
mandler, uden skind40 g
-
fed hvidløg4
-
auberginer skåret i stykker200 g
-
spidskommen, stødt plus ekstra til pynt1 tsk
-
vand100 g
-
havsalt eller efter smag1 tsk
-
citronsaft25 g
-
yoghurt naturel70 g
-
sort peber, stødt eller efter smag2 knivspidser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
3.5 g
Kalorie
325 kJ /
78 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips
7 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bearnaisesauce
20 min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Vinaigrette med lime og coriander
Brak ocen
Apple cider dressing
Brak ocen
Caramelliseret balsamico reduktion
Brak ocen