Urządzenia i Akcesoria
Dip med artiskok og smørbønner
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 flaske
Składniki
-
artiskokhjerter, i olie drænet (1 x 280 g krukke artiskokhjerter i olie)180 g
-
fed hvidløg1
-
smørbønner, fra dåse drænet og skyllet (1 dåse)400 g
-
spidskommen, stødt½ tsk
-
citronsaft20 g
-
yoghurt naturel lavt fedtindhold120 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.2 g
Kalorie
290 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips
7 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bearnaisesauce
20 min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Vinaigrette med lime og coriander
Brak ocen
Apple cider dressing
Brak ocen
Caramelliseret balsamico reduktion
Brak ocen