Dip med artiskok og smørbønner

Dip med artiskok og smørbønner

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 flaske

Składniki

  • artiskokhjerter, i olie drænet (1 x 280 g krukke artiskokhjerter i olie)
    180 g
  • fed hvidløg
    1
  • smørbønner, fra dåse drænet og skyllet (1 dåse)
    400 g
  • spidskommen, stødt
    ½ tsk
  • citronsaft
    20 g
  • yoghurt naturel lavt fedtindhold
    120 g
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 4.2 g
Kalorie 290 kJ / 69 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie