Urządzenia i Akcesoria
Svampepaté
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 flaske
Składniki
-
brød groft revet30 g
-
løg20 g
-
havsalt½ - 1 tsk
-
smør blød50 g
-
svampe, friske (f.eks. kastanje eller Portobello), i kvarte250 g
-
flødeost100 g
-
muskatnød, hel revet½ tsk
-
citronsaft1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
smør blødt70 g
-
persille, frisk3 kviste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2.6 g
Kalorie
1350 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips
7 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bearnaisesauce
20 min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Vinaigrette med lime og coriander
Brak ocen
Apple cider dressing
Brak ocen
Caramelliseret balsamico reduktion
Brak ocen