Svampepaté

Svampepaté

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 flaske

Składniki

  • brød groft revet
    30 g
  • løg
    20 g
  • havsalt
    ½ - 1 tsk
  • smør blød
    50 g
  • svampe, friske (f.eks. kastanje eller Portobello), i kvarte
    250 g
  • flødeost
    100 g
  • muskatnød, hel revet
    ½ tsk
  • citronsaft
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • smør blødt
    70 g
  • persille, frisk
    3 kviste

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 2.6 g
Kalorie 1350 kJ / 323 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie