Urządzenia i Akcesoria
Tapenade med tun
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 g
Składniki
-
bredbladet persille, frisk10 g
-
citronsaft30 g
-
tun i olie drænet300 g
-
ansjosfilet i olie1
-
olivenolie20 g
-
fed hvidløg2
-
mascarpone85 g
-
sorte oliven, uden sten40 g
-
kapers drænet15 g
-
havsalt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
17.7 g
Kalorie
1013 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips
7 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bearnaisesauce
20 min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30 min
Cremet broccolisauce
35 min
Svampepaté
Brak ocen
Artiskokdip med tofu
Brak ocen
Pestohummus med soltørrede tomater
Brak ocen
Den ultimative barbecue sauce
Brak ocen
Mojo Sauce til skaldyr
Brak ocen
Stærk ostedip
Brak ocen
Vinaigrette med lime og coriander
Brak ocen
Apple cider dressing
Brak ocen
Caramelliseret balsamico reduktion
Brak ocen