Urządzenia i Akcesoria
Dip med rød peberfrugt og æbler
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
1 flaske
Składniki
-
solsikkekerner60 g
-
fed hvidløg1
-
løg opdelt1
-
rød peberfrugt opdelt450 g
-
tomater opdelt150 g
-
æbler, søde opdelt, kerne150 g
-
olivenolie30 g
-
æblecidereddike15 g
-
salt¾ tsk
-
sukker¾ tsk
-
cayennepeber, stødt¼ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
2 g
Kalorie
403 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips
7 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bearnaisesauce
20min
Svampe- og hvidvinsflødesauce
30min
Cremet broccolisauce
35min
Svampepaté
Nessuna valutazione
Artiskokdip med tofu
Nessuna valutazione
Pestohummus med soltørrede tomater
Nessuna valutazione
Den ultimative barbecue sauce
Nessuna valutazione
Mojo Sauce til skaldyr
Nessuna valutazione
Stærk ostedip
Nessuna valutazione
Vinaigrette med lime og coriander
Nessuna valutazione
Apple cider dressing
Nessuna valutazione
Caramelliseret balsamico reduktion
Nessuna valutazione