Tort Napoli cu cartofi
TM6 TM5 TM31

Tort Napoli cu cartofi

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • ulei de măsline, pentru uns
  • 50 g parmezan, bucăți
  • 60 g pâine
  • 5 g frunze de pătrunjel proaspăt
  • 1000 g apă, pentru gătitul la aburi
  • 1000 g cartofi, descojiți, cuburi (2 cm)
  • 4 ouă mari (63-73 g)
  • 1 - 1 ½ linguriță sare de mare
  • 2 prize piper negru măcinat
  • 100 g șuncă, cuburi
  • 220 g mozzarella, feliată (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 porție
Kalorie
1497 kJ / 358 kcal
Białko
21.9 g
Węglowodany
33.4 g
Tłuszcz
15.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy