Urządzenia i Akcesoria
Stekta grönsaker och jordnötssås
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portioner
Składniki
-
blandade grönsaker hårda (t.ex. broccoli, blomkål, morötter, gröna bönor, rotselleri, svamp), skuren i bitar (1 cm)500 g
-
blandade grönsaker mjuka (t.ex. lök, selleri, spenat, kål, hispikål), skuren i bitar (3-5 cm)300 g
-
vitlöksklyfta1
-
vegetabilisk oljasolrosolja20 g
-
vatten50 g
-
socker10 g
-
sojasås20 g
-
salt½ tesked
-
malen svartpeppar1 tesked
-
jordnötssmör100 g
-
solrosoljasesamolja10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
794 mg
Białko
16 g
Kalorie
1809 kJ /
432 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hållbart & Gott!
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
15-minuters nudlar
Pas d’évaluation
Champinjon- & spenatpaj
50min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Pas d’évaluation
Pastasallad med grönkålspesto
50min
Paj med spenat, tomat och getost
Pas d’évaluation
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Pas d’évaluation
Böngryta med grönsaker
Pas d’évaluation
Vegansk bönburgare
1h 20min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Pas d’évaluation
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Paneer Makhani
1h