Focaccia blé entier avec oignon et poivron (TM6)

Focaccia blé entier avec oignon et poivron (TM6)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

La pâte
  • d'huile d'olive et un peu pour le saladier
    30 g
  • d'eau
    300 g
  • de miel
    3 c. à thé
  • de levure fraîche émiettée
    20 g
    2 c. à thé de levure sèche active, (8 g)
  • de farine complète pour pain
    400 g
  • de sel
    ½ c. à thé
La garniture
  • d'oignons coupé en deux
    150 g
  • de poivrons rouges coupés en 4 quartiers et égrainés
    150 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • romarin frais haché
    2 c. à thé
  • poivre fraîchement moulu
    ¼ c. à thé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 369 kcal / 1544 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 57 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 201 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...