Urządzenia i Akcesoria
Batbout met kaas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
184 mg
Białko
16 g
Kalorie
2062 kJ /
488 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ramadan
20 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pistache Kunafa Brownie
Brak ocen
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Pizza lahmacun a la Turk
1 godz.
Citroen en yoghurt dessert
3 godz. 15 min
Drie kaas pides
1 godz. 40 min
Gazellehoorns
1 godz.
Pastilla met kip
1 godz. 10 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Avocadosap met dadels
5 min
Harira
7 godz.