Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 250 g all-purpose flour, plus extra to dust
- 30 g olive oil
- 120 g water
- ¼ tsp salt
- 150 g sour cream
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Topping and Finish
- 200 g white onions, halved or quartered to fit into feeder
- 200 g red onions, halved or quartered to fit into feeder
- 30 g fresh chives, chopped, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 3.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 6.5 mg
Alternatywne przepisy
Coarsely Ground Peppercorns
5 Min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 Min
Sautéed eggplant (300 g)
25 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15 Min
Gorgonzola gelato with sautéed pears and toasted walnuts
14 Std. 15 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Cold cut pork sausage
1 godz. 30 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 Min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min