Urządzenia i Akcesoria
Onion Tarte Flambée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Dough
-
all-purpose flour plus extra to dust250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt¼ tsp
-
sour cream150 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Topping and Finish
-
white onions halved or quartered to fit into feeder200 g
-
red onions halved or quartered to fit into feeder200 g
-
fresh chives chopped, to serve30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.5 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
407.8 kJ /
98.5 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
13.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fraisier sponge
30 godz.
Profiteroles
2 godz.
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Wagyu beef manti with peas, pickled onions and garlic yoghurt
2 godz.
Davidson plum cheesecake slice
2 godz. 45 min
Quark chocolate mousse
1 godz. 10 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Banoffee arctic roll
28 godz. 40 min
Spaetzle
35 min
Steak tartare
10 min