
Urządzenia i Akcesoria
Eplepai-barer
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porsjoner
Składniki
Pastry base
-
hvetemel150 g
-
sukker20 g
-
smør avkjølt, i terninger100 g
-
eggeplomme1
Fyll
-
epler (hvilken som helst type) skrellet, uten kjerne og delt i fire før veiing400 g
-
kondensert melk, søt250 g
Crumble Topping
-
hvetemel100 g
-
smør, usaltet kjølt, i terninger50 g
-
sukker50 g
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Kalorie
284 kcal /
1190 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
13.2 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 15 min
Brak ocen
Brak ocen
1 godz. 30 min