Urządzenia i Akcesoria
Naturlig søt eple- og daddelkake (gluten- og laktosefri)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 skiver
Składniki
-
solsikke margarin til smøring150 g
-
mandel, skåldet80 g
-
dadler, uten stein150 g
-
kokeeple skrellet, uten kjerne, delt i biter300 g
-
glutenfri melblanding, hvit80 g
-
glutenfritt bakepulver1 ts
-
kanel, malt1 ts
-
muskatnøtt, malt¼ ts
-
egg, medium3
-
crème fraîche, min 30% fett til servering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skive
Sód
208.9 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1270.5 kJ /
303.7 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
28.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sukkerfritt
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Žádné hodnocení
Vegansk kokosnøttkake
Žádné hodnocení
Schiacciata (dessertpizza)
Žádné hodnocení
Scones med frukt
30min.
Brød med fennikel, dadler og nøtter
Žádné hodnocení
Sjokoladekake med kokoskremfrosting
Žádné hodnocení
Appelsinkake med krydret sirup
Žádné hodnocení
Sukkerfritt bananbrød
1hod. 15min.
Bakt havre med mørk sjokolade og bær
Žádné hodnocení
Søtpotet Donuts
Žádné hodnocení
Gulrot- og eplekake
1hod. 30min.
Gresskar-, kokos- og appelsinkake
Žádné hodnocení