紅蘿蔔去皮

紅蘿蔔去皮

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 人份

Składniki

  • 600 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約5-6公分長)
    800 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 328 kcal / 1372.4 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 76.8 g
Błonnik 22.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 576 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...