Urządzenia i Akcesoria
老薑去皮(TM5)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
140 克
Składniki
-
水600 克
-
薑 去除芽眼,掰或切成小段(約5公分)300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 140 克
Sód
53.3 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
759.1 kJ /
181.4 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品專屬配件食譜
27 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
羽衣甘藍蘋果汁
5 min
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Brak ocen
全麥餅皮
Brak ocen
油封大蒜
15 min
鮭魚鬆馬鈴薯沙拉
Brak ocen
鮮美海苔醬吐司
Brak ocen
香脆蒜片和香蒜油
20 min
香脆花生
20 min
豆漿優格
Brak ocen
自製無麩質麵粉(中筋)
Brak ocen
蔬菜滿滿義麵醬
30 min
椪醋和蘿蔔泥
Brak ocen