Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水
- 800 克 紅蘿蔔 ,切塊(約5-6公分長)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1372.4 kJ / 328 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 76.8 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 22.4 g
- Sód
- 576 mg