Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Walnusshälften
- ¼ TL Zitronenschale, fein gerieben
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Quark, 20% Fett
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Salz
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 20 g Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1513 kJ / 362 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 751 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rucola-Feta-Suppe
35 Min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 Min
Weißbrot-Lachs-Rolle
1 godz. 30 min
Kopfsalat-Suppe
30 Min
Bier-Senf-BBQ-Sauce
20min
Tiroler Speck-Muffins
40 Min
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1 Std. 40 Min
Schoko-Mandarinen-Kuchen
1h 20min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 Std. 15 Min
Vanille-Blaubeer-Kuchen
2 Std. 15 Min
Dattel-Speck-Dip
30 Min
Kräuter-Schmand-Dip
10min