Urządzenia i Akcesoria
Hot Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
300 g
Składniki
-
rote Chilischoten, getrocknet100 g
-
Wasser50 g
-
Ingwer-Knoblauch-Paste2 TL
-
Koriander, frisch Blättchen abgezupft10 g
-
Limetten Saft frisch gepresst2
-
Sesamöl15 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1200 mg
Białko
14 g
Kalorie
2185 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
25.4 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix x Karma Food
12 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Brotchips mit Knoblauchmarinade
35 min
Chili-Öl nach Szechuan-Art
1 godz. 25 min
Mandel-Chia-Pudding mit Cranberryspiegel (vegan)
1 godz. 30 min
Safran-Kardamom-Mandel-Energiebooster
6 godz. 15 min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16 godz. 45 min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45 min
Frozen Apfel-Kiwi
10 min
Confierter Knoblauch
27 godz. 15 min
Schokogugels mit Schlagobers
1 godz.
Stimmungsbooster mit Safran und Honig
40 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5 godz. 15 min
Ingwer-Knoblauch-Paste
10 min