甜菜根去皮

甜菜根去皮

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 人份

Składniki

  • 600 克
  • 甜菜根 ,依據大小切半或切塊(約5公分大小)
    800 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 344 kcal / 1439.3 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 76.8 g
Błonnik 22.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 648 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie