Urządzenia i Akcesoria
甜菜根去皮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 人份
Składniki
-
水600 克
-
甜菜根 依據大小切半或切塊(約5公分大小)800 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
648 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1439.3 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
22.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
76.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品專屬配件食譜
27 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
羽衣甘藍蘋果汁
5min
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Ninguna valoración
全麥餅皮
Ninguna valoración
油封大蒜
15min
鮭魚鬆馬鈴薯沙拉
Ninguna valoración
鮮美海苔醬吐司
Ninguna valoración
香脆蒜片和香蒜油
20min
香脆花生
20min
豆漿優格
Ninguna valoración
自製無麩質麵粉(中筋)
Ninguna valoración
蔬菜滿滿義麵醬
30min
椪醋和蘿蔔泥
Ninguna valoración