
Urządzenia i Akcesoria
甜菜根去皮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 人份
Składniki
-
水600 克
-
甜菜根 ,依據大小切半或切塊(約5公分大小)800 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
344 kcal /
1439.3 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
76.8 g
Błonnik
22.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
648 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品專屬配件食譜
27 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Możesz także polubić...
15 min
15 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
30 min
Brak ocen
20 min
20 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen